Solsken

Efter helgens jobb ser det nu bättre ut. Tror det får duga nu med höjden på nocken nu. Vi kan ju inte vara hur noggranna som helst.Bäråsarna (den nedre röda linjen) ska ännu upprätas men efteråt borde det se rakt ut..

Lite inredning

Eftersom det regnar något hiskeligt mycket så har det inte blivit så mycket gjort den senaste veckan.
Tänkte istället visa lite bilder nu som då på inredningssaker vi skrapat ihop. Först ut blir den fräsiga gungstolen med fjädrar i sitsen. Den ska definitiv uppiffas! Den här låg på vinden i uthuset.


Majs

Kunde inte hålla mig längre, ikväll skördade jag första majskolven :) Kändes nästan som på julaftonen när man vek undan bladen för att se vad som fanns under.


Annat än dom jämna kolvarna man köper i affären. Fast sen är jag lite osäker om det fortfarande kommer flera majs"frön" på endan eller om de har fått för lite vatten när det inte ännu har växt något där...

9 september


Efter tre hela dagar börjar man se något slutresultat. Bilden ovan togs i fredags. Men nu har jag brädorna (som lutar mot huset på bilden) fastspikade, den lilla dörren är tillbaka lyft. Spännremmen borta.  Nästan alla plintar är dit lagda.. Snart får vi börja med det största problemet, nämligen nocken som hänger ovanför stockdelen.

RSS 2.0