29 augustiHade några snälla talkoarbetare i lördags som hjälpte sambon, medan man själv var i Norge och kollade in den vackra naturen. Rättvist? ja! :)

23 augusti


Sånt som händer

Vi har någon i huset som är lite "handikaapad"....

Observera att han läser en bok!!!! (Första gången under våra fem och ett halvt år som han ha köpt en bok....)

Så hädanefter så går det ännu långsammare på projekt uthus. Fast jag har ju fått allt murat. Och att spantra borde inte heller ta så länge.

Sen åker jag till Norge på torsdag, kommer hem på tisdag och skolan börjar på onsdag. Så då får man och andra sidan lite längre kväller de dagar vi slutar 14.00. Det ordnar väl nog sig på ett eller annat vis!

19 augusti

Nu va de suddiga bilder fö de va så sent innan jag blev klar i fredags.


Färdigt murat! Idag har jag rivit formorna och på kvällen spantrade vi lite i hörnet här närmast. Ser ju ut som ett uthus när man fick bort konstruktionen i hörnet :)

12 augustiIdag var det sista semesterdagen för J så nu händer det väl inte så mycket drastiska saker förutom på helgerna. Får väl mura vidare imorgon och sen får vi börja spantra upp nya väggar.

PS. Det syns väl att jag fick kameralinsen putsad? :)

11 augusti

Karln hade varit duktig och gjutit hälften av formorna (totallängd = 30 meter) på dagen. På kvällen gjöt vi resten.


Tycker det ser ut som jag skulle behöva putsa kameralinsen.....

10 augusti


Grävarn, som skulle komma i måndags, kom på onsdagen. Bättre sent än aldrig heter det väl...!  På kvällen byggde vi formor till grundsulan.

Sakta men säkertSemestern vid uthuset är slut, så nu har vi börjat på igen. Nu är det mesta bort som ska bort, förutom hålet där garageporten in till snickeboa kommer. Några plintar är redan gjutna så vi har något att stöda upp uthuset på. Imorgon kommer grävmaskin och tar bort lite jord och stenar runt och kring. SEN är det bara att börja fixa upp (förhoppningsvis!).

Hur det gick med odlingslådorna..?


5 juni; rädisorna, ärterna och morötterna kikade fram först.


28 juni, allting som blev utplanterat och sått har kommit upp.


1 augusti, första skörden! Bondbönor, ärter och gallrade morötter har förvällts och frusits ner. Majsen har bildat majskolvar.

Och jag är väldigt positivt överraskad över lådorna!

RSS 2.0